Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@21:10:56 GMT

چرا شاخص هم‌وزن همچنان منفی است؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۸۳۶۲۷

چرا شاخص هم‌وزن همچنان منفی است؟

با شروع معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل برخلاف روزهای گذشته از محدوده منفی خود گذشت و روندی مثبت را در پیش گرفته است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان هفته به محدوده یک میلیون و ۵۵۰ هزار واحدی وارد شود.

به گزارش سرویس بورس مشرق، با شروع معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل برخلاف روزهای گذشته از محدوده منفی خود گذر کرد و روندی مثبت را در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان شاخص هم‌وزن در روندی مخالف شاخص کل همچنان مانند روز گذشته منفی است.

بیشتر بخوانید:

بورس سبز شد و با رشد شاخص کارش را آغاز کرد

ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه درباره عملکرد بورس تا به این لحظه توضیح داد: انتظار منفی شدن شاخص هم‌وزن وجود داشت و باید اصلاحی در سهم‌های کوچک اتفاق می‌افتاد و در روند صعودی بازار شاخص‌سازان تاثیر زیادی را نداشتند و اصلاح تقریبا 70 درصدی نمادهای کوچک بر بازار سرمایه تاثیر گذاشته است. احتمال می‌رود شاخص هم‌وزن تا 450 یا 460 هزار واحد به اصلاح خود ادامه دهد و سپس با شاخص کل همراه شود.

او ادامه داد: بازار برای صعود شاخص کل نیازمند نمادهای شاخص‌ساز است و نمی‌شود تنها با نمادهای کوچک بازار سرمایه حرکت رو به جلو داشته باشد. روز گذشته نیز با توجه به تغییراتی که اتفاق افتاد شستا روندی صعودی در پیش گرفت. اما همچنان ترسی در جریان معاملات بازار حس می‌شود که شاید بخشی از به دلیل قیمت دلار باشد.

این کارشناس تاکید کرد: فکر می‌کنم شاخص کل تا محدوده یک و 550 رشد خواهد داشت و اتفاق مهم این است که بتواند از این محدوده عبور کند.

او درباره توقف سه نماد بزرگ بانکی تجارت، ملت و صادرات که امروز شاهد آن بودیم، بیان کرد: به اجبار سهم‌هایی به این نمادها داده شده است اما درنهایت این اتفاق ضرری برای این نمادهای بانکی ندارد زیرا بانک‌ها درحال حاضر مطالبات خود را دریافت می‌کنند و باید دید این اتفاق چه تاثیری بر سهم‌هایی که به این نمادها داده شده است، دارد.

منبع:تجارت‌نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید سلیمانی بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان بورس بورس کالا اخبار بورس ریزش بورس بازار بازار سرمایه بازار سهام سهام سرمایه گذاری بازار سرمایه شاخص هم وزن شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • استراتژی جدید: نقشه بایرن برای مربیان معروف!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • هوای تهران همچنان مطلوب است
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد